Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

C kategória

Tehergépkocsi

A Ritmo Autósiskola számára a tanulók az elsők! Éppen ezért modern, hatóságilag akkreditált e-learning tananyaggal, tapasztalt oktatókkal, és segítőkész munkatársakkal állunk rendelkezésre valamennyi képzési helyszínünkön.

Ki jelentkezhet a tehergépkocsi vezetői tanfolyamra?

Aki:

  • a külön jogszabályban meghatározott közlekedésbiztonsági és egészségügyi feltételeknek megfelel,
  • rendelkezik legalább alapfokú iskolai végzettséggel, • van B kategóriás vezetői engedélye,
  • kitöltötte és megfelelő okmányokkal látta el a Jelentkezési és vizsgalapot, 
  • megkötötte a képzési szerződést, 

legalább 20 és fél éves.

Vizsgára bocsátható:

Elméleti vizsgát tehet, aki:

  • Elvégezte a tanfolyam elméleti részét,
  • legfeljebb 3 hónappal fiatalabb a 21 életévénél.

Rutin vizsgát az tehet, aki minden elméleti vizsgatárgyat teljesített, és betöltötte az előírt (21 éves) életkort.

Biztonság és üzemeltetés vizsgára bocsátható az a hallgató, aki biztonság és üzemeltetés oktatáson részt vett és ezt igazoltan elvégezte.

Forgalmi vizsgát az tehet, aki a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte, és teljesített minden előzetes vizsgakövetelményt.

A Ritmo célja, hogy olcsóbban és gyorsabban segítse tanulóit a jogosítvány megszerzéséhez. A tanfolyamok díjából folyamatosan biztosítunk különböző, jelentősebb kedvezményeket, hogy Téged is mielőbb elégedett diákjaink sokezres táborában üdvözölhessünk. Motoroznál, autót vezetnél, vagy más típusú jogosítványra van szükséged? Fordulj hozzánk bizalommal! Autósiskoláink Szombathelytől Tatáig a az Észak-Dunántúl számos városában várnak Téged. Minden képzési helyszínünkön segítőkész munkatársakkal és tapasztalt oktatókkal találkozol majd, akikkel közösen azért dolgozunk, hogy mielőbb sikeres vizsgát tehess!

A jövőben is állunk rendelkezésre! Ne feledd!


Kapcsolat