Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

D kategória

Autóbusz

Mi a Ritmo autósiskolánál azon dolgozunk, hogy elérhető áron és a lehető leghatékonyabban segítsünk hozzá Téged a jogosítvány megszerzéséhez. Hatóságilag akkreditált e-learning tananyagunk, tapasztalt oktatói gárdánk, változatos helyszíneink segítenek abban, hogy könnyedén elsajátítsd a járművezetéshez szükséges ismereteket. Bővebb információért fordulj a hozzád legközelebb eső képzési helyszínünk munkatársaihoz.

A tanfolyamra történő felvétel feltételei:

  • Kitöltött, megfelelő okmányokkal alátámasztott Jelentkezési és vizsgalap, megkötött, aláírt képzési szerződés.
  • C kategóriás járművezetői engedély, amely már nem kezdő jogosítvány.
  • Legalább alapfokú iskola végzettség.
  • Minimum 23 év fél éves életkor.

A vizsgára bocsátás feltételei:

Elméleti vizsgát tehet, aki:

  • Legfeljebb 3 hónapon belül elmúlik 24 éves, vagy betöltötte ezt az életkort,
  • elvégezte a tanfolyam elméleti részét, az alól felmentést kapott, vagy a Belügyminisztériumi rendelet alapján az iskolai végzettsége helyettesíti a tanfolyamot.

Rutin vizsgát az tehet, aki az összes elméleti vizsgatárgyból sikeresen levizsgázott és az előírt 24 éves életkort is betöltötte.

Biztonság és üzemeltetés vizsgán az a hallgató vehet részt, aki a biztonság és üzemeltetés oktatást igazoltan elvégezte.

Forgalmi vizsgára az a hallgató bocsátható, aki a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte és teljesített minden előzetes vizsgakövetelményt.

A Ritmo autósiskola legfőbb célja, hogy gyorsan és olcsón juttassa olyan tudáshoz a hallgatóit, amellyel biztonságosan közlekedhet a mindennapokban. Segítőkész munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy a hozzánk fordulóknak mielőbb sikerüljön jogosítványt szerezni, a képzés díjából pedig rendszeresen biztosítunk jelentősebb kedvezményeket. Legyél Te is egyike eddigi több ezer, elégedett tanítványunknak! Érdeklődj kollégáinknál az aktuális tanfolyamokról, és árakról! Engedd, hogy rutinos oktatóink több évtizedes tapasztalata átsegítsen a nehézségeken! Mindenki jelentkezését várjuk! Velünk sikerül!

Ritmo – Az autósiskola!


Kapcsolat