Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

A1 (B-vel) kategória

A Ritmo autósiskola számára a legfontosabb, hogy tanulóinak könnyen és gyorsan biztosítsa a jogosítvány megszerzésének lehetőségét. Hatóságilag akkreditált e-learning tananyagunk és tapasztalt oktatói gárdánk az Észak-Dunántúl számos nagyvárosában várja a tanulni vágyók jelentkezését. Jogosítvány Szombathelyen, Körmenden, Sárváon, Celldömölkön? Nézd meg képzési helyszíneink listáját!

A tanfolyamra történő felvétel feltételei:

  • A külön jogszabályban meghatározott egészségügyi és közlekedésbiztonsági feltételek teljesítése,
  • alapfokú iskolai végzettség megléte,
  • érvényes „B” kategóriás járművezetői engedély megléte,
  • megfelelő okmányokkal ellátott, hiánytalanuk kitöltött Jelentkezési és vizsgalap, képzési szerződés megkötése.

A vizsgára bocsátás feltételei:

Elméleti vizsgára bocsátható, aki:

  • sikeresen elvégezte a tanfolyam elméleti részét, vagy felmentést kapott az alól.

Forgalmi vizsgára bocsátható az, aki a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte.

A Ritmo Autósiskolában könnyebben, gyorsan és olcsóbban szerezhetsz bármilyen jogosítványt. Munkatársaink mindenben segítenek, és a jogosítványok díjából rendszeresen biztosítunk jelentős kedvezményeket. Az autósiskolánk sokéves fennállása alatt sok ezren szereztek már jogosítványt.

Autósiskolánk egyedülálló módon alkotta meg a jogosítvány megszerzését megkönnyítő e-learning típusú oktatási formát. Szerezd meg a jogosítványodat a hozzád legközelebbi autósiskolánkban! Tapasztalt oktatók, segítőkész kollégák várják jelentkezésed. Közös célunk, hogy akadálymentesen és rövid idő alatt juthass hozzá jogosítványodhoz bármelyik autósiskolánkban.

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!


Kapcsolat