Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

A kategória

Motorkerékpár

A Ritmo Autósiskolában a legmodernebb oktatási formákat is elérheted. Tanulóink számára hatóságilag akkreditált e-learning rendszerű képzést biztosítunk, változatos oktatási helyszíneken, az Észak-Dunántúl legtöbb városában. Jogosítvány Szombathelyen, Körmenden, vagy éppen Székesfehérváron, stb. Nézd meg a Ritmo autósiskolák listáját!

Ki jelentkezhet tanfolyamra?

  • Legalább fél évvel elmúlt 23 éves.
  • Kitöltötte és aláírta a Jelentkezési és vizsgalapot, megkötötte a képzési szerződést.
  • Megfelel a vonatkozó jogszabályban meghatározott egészségügyi, valamint közlekedésbiztonsági feltételeknek.
  • Rendelkezik alapfokú iskolai végzettséggel.

Vizsgára bocsátható az, aki:

  • elvégezte a tanfolyam elméleti részét, vagy felmentést kapott az alól,
  • legkésőbb 3 hónap múlva betölti a 21. életévét.

Járműkezelési vizsgán az vehet részt, aki betöltötte a 21. életévét és sikeresen vizsgázott az összes elméleti tárgyból.

Forgalmi vizsgára az mehet, akik a képzés gyakorlati részét igazoltan elvégezte és teljesítette az előzetes vizsgakövetelményeket.

A Ritmo Autósiskola célja, hogy könnyebbé, gyorsabbá, olcsóbbá tegye tanulóinak a jogosítvány megszerzését. Segítőkész munkatársaink, tapasztalt oktatói gárdánk és sok éves tapasztalatunk segít abban, hogy biztos tudással, elégedetten távozz tőlünk a vizsgák végeztével. Reméljük, hogy hamarosan több ezer sikeres diákunk között üdvözölhetünk, és szeretnénk, ha a jövőben is számítanál ránk!

Szerezd meg jogosítványodat a Ritmo autósiskolában! Érdeklődj kollégáinknál vagy weboldalunkon az induló tanfolyamokról, a képzések menetéről és a jogosítvány árakról. Rutinos oktatókkal, felszerelt tantermekkel és több évtizedes tapasztalattal várjuk mindenki jelentkezését, aki úgy érzi, hogy itt az ideje a jogosítvány megszerzésének. Velünk sikerül!

Letölthető anyag motorosok számára.

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!


Kapcsolat