Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program facebook


A NeTcar Autósiskola az ország területileg és oktatói számilag legnagyobb autósiskolája. Számos kirendeltsége található a Dunántúl szinte összes megyéjében. A NeTcar autósiskola két fő központja a szombathelyi NeTcar és a győri NeTcar. A NeTcar két fő központján kívül még számos nagyvárosban is jelen van az ország legnagyobb autósiskolája. Ilyenek például a NeTcar autósiskola sárvári, celldömölki, soproni, székesfehérvári, vagy akár zalaegerszegi központja.

A NeTcar autósiskola a kategóriás képzéseken kívül, mint például a B kategória, vagy az A kategória, foglalkozik úgynevezett nem kategóriás képzésekkel is. Ezek többnyire gépkezelői képzések, tehát a NeTcar autósiskolának rendkívül sokszínű az oktatási palettája. A NeTcar autósiskola sokoldalú képzéssel, hozzáértő és tapasztalt oktatókkal igyekszik a NeTcar-os tanulók igényeit maximálisan kielégíteni. A NeTcar már évek óta egy újszerű, innovatív formáját is kínálja az elméleti KRESZ képzésnek. Ez a NeTcar által kínált úgynevezett e-learning oktatási forma. Ennek segítségével a NeTcar autósiskola tanulói nem csak a tanterembe beülve tanulhatják meg a KRESZt és hallgathatják végig az előadásokat, hanem akár otthonról tanulva az internet segítségével is elsajátíthatják az elméleti tananyagot. Árak tekintetében a NeTcar autósiskolánál szinte megegyeznek a tantermi és az internetes tanfolyam árai, így a NeTcar-os tanulók előszeretettel választják ezt az újszerű képzési formát. Mivel napjaink fiataljai rohanó életmódot élnek és kevés a szabadidejük, segítség számukra az a lehetőség, amelyet az e-learning kínál. A NeTcar autósiskolánál törekszünk arra, hogy a maximális konzultációs lehetőséget is biztosítsuk az internetes tanulóink számára. A NeTcar autósiskola által kínált konzultációt azonban kevés alkalommal veszik igénybe, köszönhető ez az internetes elméleti KRESZ anyag tökéletes kidolgozásának, valamint a mozgóképes és képes ábráknak. A tananyag mindent jól magyaráz, így a NeTcar autósiskola bukási statisztikái folyamatosan javulnak az e-learningesek elterjedésével arányos. Így a NeTcar autósiskolának van az egyik legjobb megfelelési aránya az egész országban az e-learning tekintetében, a hagyomány tantermi képzés tekintetében pedig szintén az élen állunk.

A NeTcar autósiskola gyakorlati oktatói kiemelkedő szakmai képzettségekkel és oktatói vénával rendelkeznek. A NeTcar autósiskola tanulói élvezik a vezetéssel töltött órákat, köszönhetően páratlan szakoktatóinknak. A NeTcar autósiskolában átlagosan a 30 alapórát követően 6 pótóra megvételére van szüksége tanulóinknak a jogosítvány megszerzése érdekében. Ez nem egy rossz statisztika, az átlag a NeTcar autósiskola különböző régióiban más és más, így nem lehet pontos következtetéseket levonni a számokból.

A NeTcar autósiskola az előbb említett elméleti és gyakorlati dolgokon kívül még egy nagyon fontos dologban számít piacvezetően az autósiskolák tekintetében. Ez a dolog pedig az innováció. Az online felületeket tekintve a NeTcar autósiskola szinte kivétel nélkül mindenhol jelen van. Ami pedig még fontosabb, hogy aktívan! A NeTcar autósiskola első online felülete természetesen a weboldalt követően (www.netcarjogsi.hu) a Facebook-on volt. Ez napjainkban a legelterjedtebb közösségi oldal. Ezen kívül természetesen megtalálni a NeTcar autósiskolát Instagramon, Twitteren, Youtube-on, de küldünk hírleveleket és mobil alkalmazással is rendelkezünk, ami szintén a netcarjogsi.hu nevet viseli. Mobil alkalmazásunk egyedülálló az autósiskolák közt, így csak a NeTcar autósiskola rendelkezik ilyen applikációval. A netcarjogsi.hu mobil alkalmazás ingyenesen letölthető és használható Andorid és iOS operációs rendszerű telefonokon. A NeTcar autósiskola alkalmazása számos innovatív funkcióval rendelkezik, például a vezetési útvonal nyomon követésével, vagy a gyakorlati oktató választó funkcióval.

A NeTcar autósiskola az online felületeken és a közösségi médiákon kívül számos offline lehetőséget és eszközt is megragad annak érdekében, hogy a fiatalokat, mint egy közösséget egybefogják, megmozgassák, vagy akár csak mosolyra derítsék. Először fotópályázatot indítottunk, melynek neve a NeTcar fotópályázat lett. Ennél a játéknál az autóvezetéssel kapcsolatosan vártunk képeket a nevezőktől. A téma a mit jelent számodra az autóvezetés volt. A NeTcar autósiskola fotópályázata rendkívül eredményes volt, mivel több, mint 200 fotó érkezett a fiataloktól át egészen a hivatásos fotósokig. A sikeres NeTcar kampányt követően néhány hónapra épp a tavalyi nyár közepén indítottunk egy úgynevezett NeTcar GPS játékot. Ennél a játéknál szerettük volna, ha a fiatalok egy kicsit kimozdulnak a szabadba és itt viszont a nyereményekért mindenkit megdolgoztattunk. A NeTcar egyik fő kirendeltségén, Szombathelyen a városban, annak is a legszebb és legeldugottabb pontjain rejtettünk el dobozokat, melyben kódokat találtak a NeTcar-os fiatalok. Ezeket a kódokat a NeTcar autósiskola weboldalának erre kialakított felületén kellett beküldeni a fiataloknak. A kódokat és a helyszíneket hetente adtuk meg, a NeTcar GPS játék pedig egészen egy hónapon keresztül tartott. A játéknak köszönhetően a fiatalok megismerték Szombathely legszebb részeit, és olyan szépségeit is megismerték a városnak, amiről eddig talán nem is tudtak. A játék résztvevőivel közben folyamatos interjúkat készítettünk, melyet a NeTcar autósiskola Youtube csatornáján továbbra is meg lehet tekinteni. Beszélnek itt a fiatalok az élményekről, a kihívásokról, valamint a motivációkról egyaránt. A NeTcar autósiskola GPS játékának győztese ingyen szerezhette meg jogosítványát a NeTcar Autósiskolánál.

A GPS játékot követően az iskolakezdés alkalmából baráti társaságokat szerettünk volna elhívni egy kis sportolásra és túrázásra egy híres ausztriai gokart pályára. A NeTcar autósiskola gokart versenyére azonban sajnos nem kerülhetett sor technikai problémák miatt.

A NeTcar autósiskola weboldalán a www.netcarjogsi.hu oldalon számos innovatív megoldással találkozhatnak a látogatók. A legmodernebb technológiával készített oldal számos hasznos tartalmat mutat a jogosítványra vágyó fiataloknak. Az alap funkciók is természetesen megtalálhatók, mint például a regisztráció az NeTcar autósiskola képzéseire, vagy a NeTcar autósiskola díjszabása. Lehetőség van még többek közt a NeTcar weboldalán a hírlevél feliratkozásra, vagy a NeTcar gyakorlati oktatói közül a választásra.

A NeTcar autósiskola képviselteti magát számos a közlekedéssel, vagy akár a drog prevencióval, a pályaválasztással kapcsolatos rendezvényeken is. Ilyen például az évente megrendezésre kerülő pályaválasztási vásár Szombathelyen, melyre több ezer diák látogat ki 3 nap alatt. A NeTcar autósiskola a diákok közt rendkívül közkedvelt motoros szimulátorral szokta képviselteti magát, amire a fiatalok felszállhatnak és gyakorolhatják a motorozást. Általában ezeken a rendezvényeken le se szállnak a fiatalok a NeTcar motoros szimulátoráról. Nem is csoda, hogy ahova csak tudjuk, visszük magunkkal a közkedvelt NeTcar szimulátort.

A NeTcar autósiskola innovatív és fiatalos lendülettel igyekszik a fiatalok kedvébe járni, így tanulói létszámunk az évek során folyamatosan növekvő tendenciát mutat. A jövőben is a már megszokott lendülettel állunk tanulóink rendelkezésére és várjuk őket a NeTcar autósiskola bármely kirendeltségén.

Kapcsolat