Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program facebook

Sikertörténetek

Sándor sikertörténete

Sándor sikertörténete

  • Sikeres vizsga ideje:
    2015.10.08 09:50

Horváth Sándor vagyok szombathelyi középiskolás tanuló. Úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő, hogy megszerezzem "B" kategóriás jogosítványomat. Az autósiskola kiválasztásánál egy komoly döntést kellett meghoznom. Úgy gondoltam, hogy megalapozottan szeretnék választani, így részletesen átnéztem minden az interneten rendelkezésemre álló információt a vas megyei autósiskolákról. A Google keresőjébe írtam be elsőként, ahol az első két-három autósiskola weboldalát néztem meg. Mind közül a legjobban a szombathelyi kirendeltséggel is rendelkező NeTcar autósiskola weboldala tetszett meg. Láttam, hogy a nagy múltú Ritmo autósiskolának egy fiatalos, innovatív autósiskolája a NeTcar. 

A döntésem meghozatala előtt még egyeztettem szüleimmel, valamint megkérdeztem barátaimat, ismerőseimet. A szüleim támogattak döntésemben, úgy gondolták, hogy megbízható autósiskolába fogok beiratkozni. Több barátom is a szombathelyi NeTcar autósiskolában szerezte meg "B" kategóriás jogosítványát, ők egytől-egyik csak támogatni tudtak döntésemben. Mondták, hogy nem fogom megbánni, és hogy törődnek a tanulókkal.

Egyértelművé vált számomra, hogy melyik szombathelyi autósiskolába iratkozom be. A NeTcar-nál jó hangulatban teletek az elméleti órák, sőt! A tananyagot még e-learning formájában is megkaptam, így online felületen otthon is hozzáfértem és gyakorolhattam, tanulhattam. A KRESZ oktatás gyorsan lezajlott, majd ezt követően az elméleti vizsgával sem volt problémám. Mindössze néhány hibaponttal sikerült teljesítenem a vizsgát. Ezt követtek az elsősegély tanfolyam, majd a vizsga. Erről nem nagyon írnék, mivel gyorsan lezajlott és különösebb nehézséget nem okozott számunkra.

Most már csak gyakorlati oktatót kellett választanom magamnak, ami az egyik legfontosabb döntés a jogosítvány megszerzésének folyamatán belül. A NeTcar autósiskola weboldalán és mobil alkalmazásában részletes bemutatkozást és képeket találtam az oktatókról. Ez nagyban megkönnyítette döntésem. Utólag kiderült, hogy választásom tökéletesnek bizonyult.

A gyakorlati oktatómmal jól kijöttünk, gyorsan összeszokott páros lettünk. A gyakorlati órák az elméletihez hasonlóan rendkívül jó hangulatban zajlottak. Néhány rutin-pályán töltött óra után már a szombathelyi forgalomban kellett megállnom a helyem. Nem mondom, hogy minden egyszerre úgy ment, mint a profiknak, de figyelmes voltam, megfogadtam oktatóm tanácsait és így minden nehézséget sikerült legyűrnöm. 

A gyakorlati vizsgán az országúti vezetést húztam, ami számomra az egyik legkönnyebb volt. Az országúton csak tartani kell a tempót és egyenesen menni, néhány sávváltással színesítve. A vizsga nagy részét a városon kívül töltöttem, majd jöttek a kötelező feladatok. Minden parkolásom, megfordulásom és egyéb feladatok szépen mentek. A vizsgabiztos meg volt elégedve velem és közölte a jó hírt. Igen! Megszereztem "B" kategóriás jogosítványomat és ezt a szombathelyi NeTcar autósiskolának köszönhetem!

Köszönöm, hogy Nálatok tanulhattam, és egyáltalán nem bántam meg döntésemet!

Ajánlani fogom ezt az autósiskolát mindenkinek a környezetemben, aki "B" vagy akár más kategóriájú jogosítványt szeretne.

NeTcar - Az autósiskola!

Kapcsolat